Eläinkoulutusluento Porvoossa

lähettänyt Kai Mattsson 8.4.2014 klo 22.45   [ 9.4.2014 klo 9.49 päivitetty ]

http://www.koirat.com/tapahtumat/elaintenkoulutusta_delfiinikouluttajan_nakokulmasta_28485

Eläintenkoulutusta delfiinikouluttajan näkökulmasta

ELÄINTENKOULUSTA DELFIINIKOULUTTAJAN NÄKÖKULMASTA

26.4.2014 klo 12:00 – 16:00
Borgå Folkakademi, Fredrikasalen (sisäänkäynti pihalta)
Runeberginkatu 16-18, Porvoo
Luennon hinta 25 € / henkilö

Luento on suunnattu kaikentaitoisille eläintenomistajille ja eläinten kouluttamisesta kiinnostuneille henkilöille, eläinlajista riippumatta. Ajatuksena on kurkistaa eläintenkoulutukseen hieman toisenlaisesta näkökulmasta ja näin avartaa näkemystä sekä herättää ajatuksia siitä miten voisit saavuttaa omia päämääriäsi koulutuksessa.

Luennoitsijana on Kai Mattsson, ja hän kertoo itsestään näin.

Olen Kai Mattsson ja päätoiminen työsarkani on liittynyt voimakkaasti Särkänniemen Delfinaarioon. Delfiinien pariin päädyin jo 80-luvun puolivälissä ja niiden kiehtova maailma on vienyt sitten mennessään. Kokemuksia on kertynyt myös maailmalta, kun olen ollut yhteistyössä useampien kansainvälisen merinisäkäs- tai niiden suojeluyhdistyksen kanssa. Olen ollut osana noiden järjestöjen hallinnollista organisaatiota ja tuolta näköalapaikalta olen saanut olla mukana myös järjestämässä kansainvälisiä kokouksia ja koulutusseminaareja kollegoille ja opiskelijoille ympäri maailmaa.
Viimeisen kymmenkunta vuotta olen myös saanut jakaa tietotaitoani mm. eläinten koulutuksesta oman yritykseni, Meritime, kautta, mikä onkin tuonut uusia hienoja ulottuvuuksia eläinkoulutuskokemuksiini.

Eläimet ja luonto ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja koulutuskokemusta on vuosien varrella kertynyt mm. hevosista, koirista, kissoista, kaloista ja hylkeistä, mutta pääsääntöisesti tietysti delfiineistä.
Delfiinien koulutus ei juuri eroa esim. koiran koulutuksesta tai jonkin muun eläimen koulutuksesta, kunhan vain tuntee eläimensä. Kotieläimen koulutus on erinomainen tapa motivoida omaa lemmikkiään ja näin luoda eläimelle myös terveellisempi elinympäristö. Kaiken lisäksi se on hauskaa myös itselle.

Voit ilmoittautua seminaariin sähköpostitse osoitteeseen info.positivia@gmail.com tai puhelimitse iltaisin klo 17 - 19 Mikaela Gustafssonille numeroon 040-966 2469 viimeistään 10.4.2014. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun ensisijaisesti sähköpostitse. Laskua varten tarvitsemme yhteistietosi, joten muista mainita myös niitä sähköpostissa. Olisi myös hauskaa etukäteen tietää mitä eläimiä sinulla on kotona.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi myydä toiselle, mikäli et pääse tulemaan. Osallistumismaksua ei palauteta.

Comments